Effektivisering

Professionelle løsninger med synlig effekt

I en travl hverdag, kan det være vanskeligt for en virksomheds egne ledere og ansatte, at finde den nødvendige tid og ressourcer til at skabe et overblik over hvad, der kan gøres for at optimere virksomhedens resultater.

 

  • Hvorfor mistes markedsandele til en eller flere konkurrenter?

 

  • Hvor stor er kundeloyaliteten?

 

  • Er sortiment og produktudvikling i harmoni med markedssituationen?

 

  • Hvad motiverer medarbejderne?

 

  • Hvorfor er der så stor udskiftning i personalet?

 

  • Har salgspersonalet den rigtige sammensætning og uddannelse?

 

JHC-Management´medarbejdere har gennem mange års erhvervserfaring opnået, et unik kendskab til udvikling af ledere på alle niveauer, medarbejdere, sælgere, og organisationer som helhed. Gennem sammenspil med kunder fra mange brancher, er der endvidere opbygget en erfaring, der gør os i stand til at rådgive og komme med konkrete løsningsmodeller, for optimering af salg, produktion, distribution m.m.

 

Gør brug af JHC-Management´erfaringer til at få afdækket virksomhedens nuværende position og få klarlagt hvilke tiltag, der skal til for at optimere virksomhedens resultater. Et samarbejde med JHC-Management er først en succes, når de nødvendige indsatser er gennemført, og de forretningsmæssige mål er nået.

 

Effektivisering og justering

 

I det daglige er der et stort og konstant tidspres på alle virksomhedens medarbejdere for at få daglige funktioner og sagspukler ekspederet.

Dette øger risikoen for, at de langsigtede mål tabes af syne, og den løbende effektivisering og justering af virksomheden nedprioriteres. En udvikling der øger virksomhedens sårbarhed, når konkurrencen skærpes.

 

Den eksterne løsning

 

Brug af ekstern ekspertise i en personalemæssig presset situation, kan være løsningen for mange virksomheder, for at forhindre tab af markedsmuligheder her og nu. Endvidere kan det sikre, at virksomheden fortsat er på forkant med sortiment og produktudvikling og kan fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere.

 

 

 

 

JHC Management ApS - Havnevej 29D, 4500 Nykøbing Sj. - CVR nr. 29831793