APV - JHC koncept

Professionelle løsninger med synlig effekt

APV (Arbejdspladsvurdering)

og tilfredshedsundersøgelse i organisationen

 

 

Herunder kan ses en kort beskrivelse af fremgangsmåden i forbindelse med gennemførelse af APV, samt hvad virksomheden får ud af projektet.

 

 

Fase 1: Konsulent og arbejdsmiljørepræsentant (eller betroet medarbejder) kortlægger aktuelle arbejdspladser i virksomheden.

 

Fase 2: Konsulent og den medarbejder der betjener arbejdspladsen laver en vurdering af arbejdspladsen med udgangspunkt i checkliste og en objektiv vurdering af potentielle risici på den enkelte arbejdsplads.

 

Fase 3: Efter vurdering af hver enkelt arbejdsplads, bliver resultatet vurderet af konsulent, virksomhedens ledelse samt arbejdsmiljørepræsentant (eller betroet medarbejder), og udarbejdet nødvendig handlingsplan.

 

Fase 4: Endvidere gennemføres der en personlig anonym samtale med hver enkelt medarbejder for at kortlægge det psykiske arbejdsmiljø i virksomheden, samt opsamle gode forslag fra medarbejderne til at skabe den optimale arbejdsplads. Målet er at skabe en arbejdsplads hvor alle føler større arbejdsglæde i hverdagen.

 

 

Fase 1 - 4 opfylder lovens krav om gennemførelse af APV (arbejdspladsvurdering). Fase 4 giver et godt værktøj til at justere hverdagen i virksomheden, med det formål at fastholde medarbejderne, samt skabe en større arbejdsglæde hos den enkelte medarbejder. Ud over afdækning af eventuelle problemstillinger, fremkommer vi med løsningsforslag til ledelsen, ud fra interviewoplysninger og egne erfaringer.

 

 

Ønskes eventuel referenceliste eller yderligere information, samt pris for gennemførelse af projektet, kan en af vore afdelinger kontaktes.

 

Find detaljer under "Kontakt".

 

Arbejdsmiljøorganisation

 

Er der 10 ansatte og derover

i virksomheden, skal der oprettes en Arbejdsmiljøorganisation.

 

 

 

Arbejdspladsvurdering (APV)

 

Alle virksomheder med ansatte skal gennemføre en skriftlig arbejdspladsvurdering minimum hvert tredje år.

 

 

 

Årlig arbejdsmiljødrøftelse

 

Ifølge reglerne om samarbejde om arbejdsmiljø skal alle virksomheder afholde en årlig arbejdsmiljødrøftelse.

Man skal igennem følgende punkter på den årlige arbejdsmiljødrøftelse:

 

  • Tilrettelægge indholdet af samarbejdet om sikkerhed og sundhed for det kommende år.
  • Fastlægge, hvordan samarbejdet skal foregå.
  • Vurdere, om det foregående års mål er nået.
  • Fastlægge mål for det kommende års samarbejde.
  • Hvis I er under 10 ansatte og ikke har en AMO, skal I også drøfte, om der er den nødvendige viden om arbejdsmiljø til stede i virksomheden.

 

 

 

 

 

JHC Management ApS - Havnevej 29D, 4500 Nykøbing Sj. - CVR nr. 29831793